vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Mayor of Kingstown

Dela
Familjen McLusky är maktmäklare i Kingstown, Mich., där fängelseverksamheten är den enda blomstrande branschen. Systemisk rasism, korruption och ojämlikhet råder och en pågående kamp oför att försök att skapa ordning och rättvisa i en stad som inte har någotdera.
Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Mayor of Kingstown
8
2
Från kritikerna

3.2 av 5 Kritikers samlade betyg 8 recensioner

  • Här är du antingen en intagen, en vakt eller en familjemedlem till någon som råkar jobba på fängelset – eller så väntar du på att någon ur din familj ska släppas därifrån.

  • Jeremy Renner...His ferocious performance anchors the highly pedigreed series from the co-creator of ‘Yellowstone.

  • ...it has all the macho hallmarks you’d expect and the opportunity to say something meaningful about a complex subject.

  • What If ‘Mare of Easttown,’ but Jeremy Renner? Let’s call it ‘Mayor of Kingstown.

  • Proving once and for all that Taylor Sheridan remains a creative force to be reckoned with.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer