vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Min mamma, din pappa

...

Sverige
RealityRomantik
0
0

Ett gäng kärlekstörstande singelföräldrar flyttar in under samma tak i hopp om att hitta den rätta. Vad föräldrarna inte vet är att deras barn övervakar varje steg de tar. Dessutom har barnen makten att bestämma vem som får dejta vem.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Reality, RomantikSäsong 1, S1:A1

  Ett gäng pirriga singelföräldrar anländer till Villa kärleksudden. Här ska de bo tillsammans och dejta varandra med hjälp av relationsexperter. En bit bort, i hemlighet, sitter barnen redo att bevaka alltihop och agera kärleksexperter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, RomantikSäsong 1, S1:A2

  Singelföräldrarna utsätts för en gruppövning där de får mötas öga mot öga. Barnen börjar tycka att det är rätt nice att övervaka föräldrarna. Deras kunskaper om sina föräldrar sätts på prov i en spännande tävling.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, RomantikSäsong 1, S1:A3

  Föräldrarna börjar känna sig allt mer bekväma i varandras sällskap, när de plötsligt får oväntat sällskap. Med hjälp av Lukas ordnar barnen en oförglömlig fest. Pinsamt värre blir det när föräldrarna släpper loss i ett hejdundrande karaoke-party.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, RomantikSäsong 1, S1:A4

  Relationer fördjupas vilket öppnar upp för olikheter och konflikter mellan föräldrarna. Både vanor och livsåskådningar till det rejält. Och frågan är hur föräldrarna hanterar situationen? Stefan tvingas fatta ett svårt och avgörande beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, RomantikSäsong 1, S1:A5

  Det flörtas ordentligt bland föräldrarna, vissa relationer fördjupas medan andra rinner ut i sanden. En 80-talsfest är på väg att spåra ur och Elin oroar sig för sin pappa.

 • Avsnitt 6
  Reality, RomantikSäsong 1, S1:A6

  Romantiken är i full blom och vissa föräldrar drar sig undan för att njuta av varandras sällskap. Men det finns också föräldrar som får kämpa för att få uppmärksamhet. Ett bråk uppstår bland husets herrar när känslorna blir för heta.

 • Avsnitt 7
  Reality, RomantikSäsong 1, S1:A7

  Ännu en dag gryr på Villa Kärleksudden men morgonen bjuder på en stor besvikelse. För de dejtande föräldrarna är det många relationer att hålla reda på. Stor irritation uppstår när två föräldrar envisas med att ständigt ockupera sovrummet.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy