vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Kriminaldrama

Miss Fisher's Murder Mysteries

8.3 IMDb2012 • Australien • Säsong 1, Avsnitt 1

Efter många år utomlands återvänder den högvälborna miss Phryne Fisher till hemstaden Melbourne för att hindra att mannen som förde bort och förmodligen mördade hennes lillasyster slipper ut ur fängelset.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Cocaine Blues
  Kriminaldrama, S1:A1

  Efter många år utomlands återvänder den högvälborna miss Phryne Fisher till hemstaden Melbourne för att hindra att mannen som förde bort och förmodligen mördade hennes lillasyster slipper ut ur fängelset.

  Netflix
 • Avsnitt 2 - Murder On The Ballarat Train
  Kriminaldrama, S1:A2

  Miss Fisher tar tåget ut på landet när hon ska hämta sin nya automobil men tågresan blir allt annat än fridfull när miss Fisher tvingas använda sin pärlemorklädda pistol för att rädda en ung kvinnas liv.

  Netflix
 • Avsnitt 3 - The Green Mill Murder
  Kriminaldrama, S1:A3

  Miss Fisher planerar att dansa hela natten på stans hetaste dansklubb men döden sätter stopp för de glamorösa planerna. En mystisk man från hennes förflutna dyker upp och okända faror lurar i nattens skuggor.

  Netflix
 • Avsnitt 4 - Death at Victoria Clock
  Kriminaldrama, S1:A4

  En affärsman ber Phryne om hjälp att hitta hans försvunna dotter. Utanför hörs ett skott och Phryne finner plötsligt sig själv vaggande en döende man. Efter ett tag blottar undersökningen förbjuden kärlek, religiös ikonografi och anarkister.

  Netflix
 • Avsnitt 5 - Raisins and Almonds
  Kriminaldrama, S1:A5

  En ung man hittas död i en bokhandel och miss Fisher kastar sig in i en värld av politik, alkemi och dödligt gift. Med hjälp av sina nära och kära arbetar hon sig igenom fallet, steg för steg.

  Netflix
 • Avsnitt 6 - Ruddy Gore
  Kriminaldrama, S1:A6

  Miss Fisher möter den undersköne Lin Chung på en galaföreställning av Gilbert and Sullivans Ruddigore. Galaföreställningen avbryts abrupt av ett besynnerligt dödsfall på scen.

  Netflix
 • Avsnitt 7 - Murder in Montparnasse
  Kriminaldrama, S1:A7

  Miss Fisher letar ledtrådar i sitt eget förflutna när en tavla av henne själv som ung blir en del i ett fall. Konstnären Pierre Sarcelle dog tio år tidigare i Paris i vad som ansågs vara en olycka. Nu har konstnärens fru sökt upp Phryne.

  Netflix
 • Avsnitt 8 - Away with the Fairies
  Kriminaldrama, S1:A8

  Phryne utreder en krönikörs mystiska död och för att lösa fallet måste hon gräva djupt i kontorskulturen på arbetsplatsen där moderna arbetande kvinnor slår blå dunster i ögonen på varandra. Miss Fisher återupptar också affären med vackre Lin Chung.

  Netflix
 • Avsnitt 9 - Queen of the Flowers
  Kriminaldrama, S1:A9

  Phryne ska hjälpa till att få stil på några blomsterflickor till en blomsterparad men får händerna fulla med bland annat ett mord.

  Netflix
 • Avsnitt 10 - Death by Miss Adventure
  Kriminaldrama, S1:A10

  Phrynes kammarjungfru Dot ska jobba under täckmantel i en fabrik i ett försök att lösa mordet på en av de kvinnliga anställda.

  Netflix
 • Avsnitt 11 - Blood and Circuses
  Kriminaldrama, S1:A11

  Cirkusen kommer till staden men det roliga tar snabbt slut när en av artisterna mördas. Phryne låtsas att hon är magikerns nya assistent Fern för att hitta mördaren.

  Netflix
 • Avsnitt 12 - Murder in the Dark
  Kriminaldrama, S1:A12

  En ung flicka hittas drunknad i Phrynes tant Prudences fontän och hela hushållet sätts under lupp. Phryne och Prudence samarbetar för att lösa fallet och Phryne börjar tvivla på sin egen instinkt.

  Netflix
 • Avsnitt 13 - King Memses' Curse
  Kriminaldrama, S1:A13

  Murdoch Foyle är på flykt och det är bevisat att han var inblandad i mordet på antikhandlare Albert Monkton. Phryne upptäcker att Murdoch är engagerad i en mystisk reinkarnationssekt och börjar spåra mördaren.

  Netflix

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer