vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Baserad på den sanna historien om dödsdömda Aileen Wournos, en prostituerad kvinna i Florida som blir seriemördare och hamnar i dödscell.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Monster
149
43
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • Jag tror aldrig jag har sett en så realistisk skildring av ”sexarbetet” - man känner i halsen det äckel Aileen upplever varje gång en ny gubbe knäpper upp gylfen.

  • ...en otroligt bra, brutal, rolig och gripande film.

  • Immaculate performances combine with confident [...] direction to make this a thought-provoking drama laced with humour and pathos.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer