vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Tye och Neckbone är två 14-åringar som utforskar båtvrak längs Mississippifloden. Där möter de den märklige mannen Mud. Han är på flykt undan polisen och ber killarna om hjälp, både med att laga en båt och att hitta hans ungdomskärlek.

Upphovsland: USA

Dela
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Mud
59
11
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 31 recensioner

  • Både Sheridan och Ray McKinnon, som spelar hans pappa, är fängslande och svåra att slita blicken ifrån. Dessutom gör Sam Shephard kanske sitt livs mest klockrena skådespelarinsats i en liten roll som Muds gamle beskyddare.

  • ...är en rörande berättelse om pojkar som hastigt tvingas bli män, och vuxna karlar som till slut inser att de kanske aldrig riktigt växt upp.

  • Dialogen är nämligen en sann fröjd och ”Mud” en riktigt, riktigt bra film.

  • Den fuktiga värmen, enorma floden och ormarna i skogen är en perfekt fond för ett äventyr som detta, särskilt när den kärlekslösa vuxenvärlden ändå sviker pojkarna för tidigt.

  • Mest berörande är samspelet mellan Ellis och Mud, två tidlösa romantiker som plockade ur ett paradis hotat av giftormar.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy