vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Never Been Kissed

Dela
Josie Geller har ett bra jobb som redaktör på en tidning men hon vill ha ut mer av livet och bli reporter. I skolan var Josie en tönt och hon har aldrig haft ett seriöst förhållande, dessutom har hon aldrig blivit riktigt kysst.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Never Been Kissed
65
42
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 5 recensioner

  • ...it is endearing stuff, punctuated by some genuinely hysterical moments (...) in between the inevitable schmaltz.

  • The movie's screenplay is contrived and not blindingly original, but Barrymore illuminates it with sunniness, and creates a lovable character. I think this is what's known as star power.

  • Her transformation from greasy teen to over-age prom queen is amusingly convincing...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer