vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Skötarna på en kalifornisk hästranch korsar vägar med en mystisk kraft som påverkar människors och djurs beteende.

Upphovsland: USA, Kanada, Japan

Dela
Mer science fiction? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Nope
5
6
Från kritikerna

3.7 av 5 Kritikers samlade betyg 26 recensioner

  • Det är visserligen roligt på ett lite gammeldags matinéaktigt vis, som att göra en tidsresa till femtiotalet och se Rymdinvasion i Lappland.

  • En film som känns lika stor som liten, lika djupt mänsklig som utomjordiskt belysande. Ett oemotståndligt konfettiregn av färgstarka idéer.

  • Den holländsk-svenske fotografen Hoyte Van Hoytemas hisnande nattvyer ingjuter ett monumentalt stordukslugn i en egensinnig ufo-västern, spänstigt ackompanjerat av Johnnie Burns ljuddesign som stundtals får en att sätta popcornen i halsen.

  • ...kan bäst beskrivas som en spännings-sci-fi-satir...

  • ...njuter av det jag ser på duken...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer