vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Om det oändliga

Dela
Som ett överflöd av liv påminner "Om det oändliga" oss om skörheten och skönheten i vår existens. Och med den i åtanke påminner oss om att upprätthålla denna ändlösa skatt och föra den vidare.

Upphovsland: Sverige, Tyskland, Norge, Frankrike

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Om det oändliga
18
26
Från kritikerna

3.9 av 5 Kritikers samlade betyg 19 recensioner

  • Roy Andersson befinner sig i en helt egen liga i svensk filmbransch: han skapar allkonstverk som kommunicerar med konst-, litteratur- och filmvärlden. Rörliga tavlor med djup i bild, text och tanke.

  • Roy Anderssons konstnärliga credo; det mirakulösa i tillvaron finns lite överallt – bara man hinner titta.

  • Man känner igen sig i Roy Andersson-land. En stillastående kamera. Inga klipp i onödan. Det mesta är inspelat i studio. Restaurangmiljöer där tiden stått still sedan sent 1950-tal. Allt berättat i korta tablåer...

  • ...har ett sorgligt stråk över sig, men är ändå ett mycket fint poetiskt och i slutändan optimistiskt, drama.

  • En av svensk films stora legendarer är tillbaka med en ny filosofisk pärla. Precis som tidigare bjuder Roy Andersson på en cineastisk upplevelse utöver det vanliga.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer