vidare till tv.nu

Matlagning

Pernillas matresa - Yes chef!

Sverige

Pernilla har ett stort intresse för matlagning. Men köksbestyren slutar lätt i kaos. Nu tar hon hjälp av prisade mästerkocken Thomas Sjögren för att uppgradera sina grundläggande kunskaper i matlagning till en top notch-nivå.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Surf and turf
  Matlagning, S1:A1

  Pernilla sätts på prov när hon kastas direkt in i restaurangköket och ska ensam ansvara för en rätt som Thomas vann med i Årets kock. Och så dyker hon och Thomas efter ostron och tång till en modern surf and turf på västkusten.

 • Avsnitt 2 - Tryffel och honung
  Matlagning, S1:A2

  På Gotland kan man hitta några av Sveriges finaste råvaror. Pernilla och Thomas letar färsk tryffel, gör egen pasta, skattar honung och omsvärmas av bin. Pernilla får lära sig hur enkla rätter kan förhöjas med riktigt bra råvaror.

 • Avsnitt 3 - Pizzaduell
  Matlagning, S1:A3

  Thomas ska lära Pernilla göra riktigt bra pizza. De åker till pizzans mecka - Falkenberg. Pernilla lär sig hemligheten bakom en god tomatsås och får en lektion i korvstoppning. Till sist möts de i en pizzaduell där en jury korar vinnaren.

 • Avsnitt 4 - Majs och chili
  Matlagning, S1:A4

  Thomas och Pernilla utforskar svenska södern, Skåne, och Pernilla inser att det växer majs i Sverige. Hon lär sig konsten att röka black angus-bringa och smakar världens starkaste chili. Duon tillagar maträtter som de serverar från en foodtruck.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer