vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Miljardären Bruce Wayne måste återigen dra på sig Batmans mask när Gotham hotas av nya fiender som Catwoman och Bane.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Dark Knight Rises
171
53
Från kritikerna

4.0 av 5 Kritikers samlade betyg 34 recensioner

  • Jag vacklade mellan en fyra och en femma i betyg, men eftersom det i actionfilmteknikväg år 2012 inte går att komma längre än vad Nolan gör i The Dark Knight rises fällde det fyravgörandet.

  • Med ”The dark knight rises” har Christopher Nolan skapat ett storstadsäventyr som slår alla annan superhjälteaction.

  • Bröderna Nolan [...] kan skriva en franchisefilm på tre timmar som känns flytande [...] och knyta trådar till tidigare filmer utan att tråka ut.

  • Mörk, mörkare, mörkast. De tre Batman-filmerna gräver sig djupare ner i ett dystert hål. Det är inte serieäventyr som verklighetsflykt utan som skrämmande science fiction.

  • I denna mörka noir-drivna action finns ingen plats för lycka, bara molande ångest och det skärande ljudet av annalkande undergång – och det är underbart att beskåda.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer