vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Kriminaldrama

Person of Interest

8.4 IMDb2011 • USA

Den före detta CIA-agenten John Reeses omgivning tror att han är död men vad de inte vet är att Reese bara har gått under jorden. Tillsammans med multimiljardären Harold Finch har han istället bildat ett medborgargarde som sysslar med högteknologisk brottsövervakning. Datageniet Finch har byggt ett avancerat datasystem som genom mönsterigenkännig kan förutse brott. Tillsammans med Reeses utbildning och erfarenhet och Finch datasystem övervakar de personer för att i rätt ögonblick försöka förhindra att brott begås.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - B.S.O.D.
  Kriminaldrama, S5:A1

  Det blir en kamp mot klockan när Reese och Finch försöker koppla den döende Maskinen till en server som är kapabel att behålla dess minne. Root vänder sig till en gammal vän för att få identitetshandlingar när Decimas agenter kommer allt närmare.

 • Se trailer
  Avsnitt 2 - SNAFU
  Kriminaldrama, S5:A2

  Finch och Root försöka hantera Maskinens omstart men den ser dem som hot på grund av deras våldsamma historia. Reese och Fusco försöker ta itu med en kraftig ökning av Nummer, och inte alla är verkliga.

 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Truth Be Told
  Kriminaldrama, S5:A3

  Nutid och dåtid kolliderar när teamets senaste nummer utreder sin brors död - som Reese dödade när han arbetade för CIA.

 • Se trailer
  Avsnitt 4 - 6,741
  Kriminaldrama, S5:A4

  Sameen flyr från Decima och återförenas med teamet, men plågas av märkliga syner och svår huvudvärk. Hon inser snart att något är allvarligt fel och att det bara finns en utväg.

 • Se trailer
  Avsnitt 5 - ShotSeeker
  Kriminaldrama, S5:A5

  Reese skyddar en analytiker hos polisen vars utredning av ett programvarufel har dragit till sig Samaritans uppmärksamhet. Reese och Fusco hotas av en allierad till Elias, som är ute efter att hämnas sin väns död.

 • Se trailer
  Avsnitt 6 - A More Perfect Union
  Kriminaldrama, S5:A6

  Maskinen skickar Reese och Finch till ett bröllop för att skydda ett par potentiella brottsoffer. Fusco blir arg över att viktig information undanhålls av teamet och tar det på sig själv att utreda en rad fall med försvunna personer.

 • Se trailer
  Avsnitt 7 - QSO
  Kriminaldrama, S5:A7

  Root jobbar under täckmantel på en radiostation för att skydda en programledare som har kommit över information som kan få honom dödad. Samaritans agenter försöker övertyga en medlem i gruppen om att deras mål är ädla.

 • Se trailer
  Avsnitt 8 - Reassortment
  Kriminaldrama, S5:A8

  Reese och Finch blir fångade på ett sjukhus som blir centrum för ett dödligt virusutbrott. Dessutom drabbas Samaritans nyaste rekryt av eftertankens kranka blekhet och Shaw fortsätter att kämpa med verkligheten.

 • Se trailer
  Avsnitt 9 - Sotto Voce
  Kriminaldrama, S5:A9

  Det mystiska kriminella geniet som kallas The Voice återvänder och fångar Reese och Fusco på deras egen polisstation med flera beväpnade gängmedlemmar. Dessutom gör Root en chockerande upptäckt.

 • Se trailer
  Avsnitt 10 - The Day the World Went Away
  Kriminaldrama, S5:A10

  Finchs nummer kommer upp när ett allvarligt misstag avslöjar hans täckmantel och startar en serie dödliga möten med Samaritans agenter.

 • Se trailer
  Avsnitt 11 - Synecdoche
  Kriminaldrama, S5:A11

  Teamet måste avslöja en konspiration och ligga steget före Secret Service när USAs president blir deras nya POI. Dessutom lämnar Finch gruppen och tänker ta till drastiska metoder för att bekämpa Samaritan.

 • Avsnitt 12 - .exe
  Kriminaldrama, S5:A12

  Medan Reese och Shaw gör allt för att komma ikapp Finch, infiltrerar han en statlig högsäkerhetsanläggning för att fullgöra ett desperat uppdrag som kan innebära slutet för inte bara Samariten, utan också för honom själv och Maskinen.

 • Avsnitt 13 - Return 0
  Kriminaldrama, S5:A13

  Finch, Reese, Fusco och Shaw ge sig ut på ett sista uppdrag: att stoppa Samaritan från att förstöra Maskinen och cementera sitt grepp om mänskligheten. Alla kommer inte att överleva.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer