vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Dela
Jack Sparrow jagar den elake kapten Barbossa för att återta skeppet Black Pearl och befria guvernörens kidnappade dotter, den vackra Elizabeth Swann.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner

Streama Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse

Annons
Betygsätt Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse
200
20
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 22 recensioner

  • ...ett storartat matinéäventyr där uppdateringarna inte bara syns i de datoranimerade specialeffekterna och den utflippade humorn.

  • Imponerande.

  • När specialeffekterna väl blir synliga är de också riktigt läskiga, och borde i alla fall kunna ge mardrömmar om man precis kommit upp till åldersgränsen.

  • ...rätt fina sagomiljöer och, framför allt, Johnny Depp. Hans svajiga glamrockarpirat (modellerad bland annat efter Rolling Stones-gitarristen Keith Richards!) är en fullfjädrad trickster - en rävlik figur, lika farlig som komisk...

  • Actionfyllt piratäventyr i Karibiska havet...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer