vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Poker Night

Dela
Den nyblivna polisen Stan Jeter blir tillfångatagen av en psykopat och inlåst i en källare. För att kunna mäta sig med sin motståndare tvingas han använda sig av alla de färdigheter han lärt sig av sina kollegor under pokerkvällarna.

Upphovsland: Kanada, USA

Dela
Mer thriller? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Poker Night
1
0
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 1 recensioner

  • Greg Francis certainly shows a strong hand with Poker Night, providing a fresh alternative to cop thrillers and horror slashers by smashing the two together in a Frankensteined effort.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer