vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Cykelbudet Wilee får i uppdrag att leverera ett expresspaket från Columbia-universitetet. Just när han har hämtat det blir han stoppad av en polis som kräver att få kuvertet. Wilee vägrar och snart förföljs han in en desperat jakt över hela New York.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Premium Rush
27
22
Från kritikerna

3.2 av 5 Kritikers samlade betyg 26 recensioner

  • Farten suger i maggropen, mjölksyran fräter i vaderna och hjärtat pumpar som av en spruta adrenalin efter en överdos (tänk Uma Thurman i ”Pulp Fiction”).

  • Att det blir en del, ähm… transportsträckor i en sådan här film är ofrånkomligt. Å andra sidan kan man knappast klaga på tempot.

  • I all sin enkelhet fungerar "Premium Rush" som en skön adrenalinkick för stunden med tillräckligt mycket spänning och hjärta för att man ska vara nöjd.

  • ...småcharmig och hyfsat spektakulär B-film med pigga formgrepp.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy