vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Raymond Blanc's Kitchen Secrets

Säsong 2
Dela
Säsong 2
0
0
S2:A5 Charcuterie - In this carnivorous episode, Raymond shares his love of the art of charcuterie: cooked or preserved meats. To begin, wafer-thin slices of duck ham cured in herbs and juniper berries are joined by crispy lardons. Next, a rich, buttery chicken liver parfait with a zesty, spicy coating, and pot-au-feu, a meaty medley slow-cooked in a velvety broth. Finally, a ham hock terrine served with home-made pickles.
Dela
Betygsätt Raymond Blanc's Kitchen Secrets
0
0

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy