vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
År 2028 blir Alex Murphy - make, far och god polis - allvarligt sårad i tjänsten. OmniCorp, världsledande inom robotteknologi, ser sin chans att tjäna miljarder och skapar av Alex en polis som är till hälften människa, till hälften maskin.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt RoboCop
78
44
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 23 recensioner

  • Det är den största roll en svensk skådespelare har gjort i en stor Hollywood-film.Och Joel Kinnaman är hundraprocentigt övertygande i nyinspelningen av actionfilmen ”RoboCop”.

  • Gary Oldman är fantastisk som läkare i konflikt med sina värderingar, och för Joel Kinnaman borde det här bara vara början på en lång och storartad karriär.

  • Det myckna våldet är hårt färgat av dataspel, och Joel Kinnaman är kongenialt maskinell i huvudrollen. Skölj ner den med litet popcorn om ni nu måste...

  • Gary Oldman är sympatisk som en överambitiös med godhjärtad doktor och Michael Keaton stjäl all uppmärksamhet som någon slags slemmig och ondskefull Steve Jobs.

  • ...en godkänd, strömlinjeformad och estetiskt elegant actionrulle som förhoppningsvis markerar starten på en lysande Hollywoodkarriär för Joel Kinnaman.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy