vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Rock of Ages

Dela
Småstadstjejen Sherrie och barkillen Drew drömmer om att slå igenom i rockklubbarnas Los Angeles i slutet av 1980-talet.

Upphovsland: USA

Dela
Fler musikaler? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Rock of Ages
90
53
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 31 recensioner

  • ...det är nog bara att konstatera att man har hittat ett åtminstone tillfälligt fungerande motgift mot biodöden och att det lär komma fler jukeboxmusikaler.

  • För den som var med när det begav sig 1987 är det här en påse gott och blandat att njuta en smula av - en hårdrockshistoria i lightversion kryddad med en Tom Cruise i högform.

  • ...i sina detaljer är ”Rock of Ages” faktiskt ett glädjepiller.

  • ...ett utsökt tillfälle att se en rad kvalitetsnamn i en påkostad 80-talsmusikal med flera härliga mashups och sköna, gåshudsframkallande musikframträdanden.

  • ...en slags filmisk motsvarighet till Sweden Rocks 80-talsdrypande hårdrocksmys.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer