vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Då seriemördaren Francis Dolarhyde bryter sig in hos en familj och brutalt ritualmördar dem tar FBI kontakt med Will Graham för att få hjälp. Han tar i sin tur hjälp av den enda person som förstår seriemördaren de jagar: Dr. Hannibal Lecter.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Röd drake
95
16
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • Den röda draken är alltså en ny galning i samma klass som seriemördaren som stängde in och sedan flådde sina offer i den första filmen.

  • ...en bra thriller som gör sitt jobb...

  • ...delivers the goods with minimum fuss.

  • ...this movie, based on Harris' first novel, has studied Silence of the Lambs and knows that the action comes second to general creepiness.

Klipp från Röd drake

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer