vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

Rogue Agent

...

116 min
Storbritannien
KriminaldramaThriller
0
0

Robert Freegard förför kvinnor med charm och löften om evig kärlek. Han är MI5-agent och förklarar att det kan vara en fara för bådas liv om någonting sipprar ut. När han träffar Alice, faller även hon likt många innan för honom. Men hon anar snart att något inte står rätt till. Rogue Agent är baserad på den sanna berättelsen om bedragaren Robert Freegard, och ett isande exempel på när verkligheten överträffar dikten.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • The direction is efficient and coherent. Arterton has been lately choosing roles that emphasize flinty self-determination over movie-star charisma, and she’s getting better at them all the time...

  • A fascinating true story brought to life.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy