vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Jack, en livlig femåring, lever tillsammans med sin mamma inlåst av en man i ett fönsterlöst utrymme. De försöker att leva så vanligt som möjligt men när Jacks nyfikenhet växer planerar de att fly. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Upphovsland: Irland, Kanada, USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Room
58
13
Från kritikerna

4.0 av 5 Kritikers samlade betyg 17 recensioner

  • ... det finns något starkt i det välgörande realistiska sättet att lyfta fram mänskliga överlevnadsstrategier...

  • Room är en extremt välspelad hyllning till människans överlevnadsinstinkt och till livet självt, och allt som faktiskt erbjuds där ute.

  • ...en vacker och otroligt gripande berättelse som drivs av starka rollprestationer.

  • Regissör Lenny Abrahamson skildrar skickligt en miljö som ur ens perspektiv är ett klaustrofobiskt och smutsigt fängelse, men ur en annans är en värld av oändliga möjligheter.

  • ...just like Donoghue’s book, the movie’s working carefully and sensitively with a tricky metaphor.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer