vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Secrets and lies

...

Australien
DramaSpänningThriller
0
0

Under en tidig morgonjogg finner tvåbarnspappan Ben Gardelach en mördad pojke. Det visar sig vara fyraåringe Thom i huset mittemot på gatan och det dröjer inte länge förrän Ben är polisens huvudmisstänkte. Den mördade fyraåringen Thom bodde med sin ensamstående mamma Jess på samma gata som Ben. Och trots att polisen inte hittar några omedelbara bevis blir Ben snabbt deras huvudmisstänkte. Ben får finna sig i att bli övervakad av polisen, förföljd av journalister och att grannarna vänder sig bort från honom. Dessutom knakar äktenskapet med Christy i fogarna och deras äldsta dotter trakasseras på sociala medier. Ben ser ingen annan utväg än att försöka rentvå sig själv. Men är han oskyldig?
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Tyvärr finns inte det här programmet tillgängligt just nu.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Spänning, Thriller, S1:A1

  På en joggingtur i skogen hittar familjefadern Ben Gundelach en mördad fyrårig pojke. Pojken bodde på samma gata som Ben och hans familj. Plötsligt är alla på gatan misstänkta och Ben blir chockad när han förstår att han verkar vara överst på listan.

 • Avsnitt 2
  Drama, Spänning, Thriller, S1:A2

  Efter att ha blivit misstänkt för mordet på en fyrårig pojke får Ben stöd från oväntat håll. Jess, pojkens mamma, menar att hennes ex-man Paul skulle kunna vara mördaren. Men polisen vägrar lyssna och Ben bestämmer sig för att ta saken i egna händer.

 • Avsnitt 3
  Drama, Spänning, Thriller, S1:A3

  När Ben ser att Jess ex-man Paul är på väg hem till henne rusar han dit för att skydda henne. Efter ett våldsamt slagsmål, som visar den våldsamhet som båda männen är kapabla till, kvarstår ändå frågan: varför kom Paul tillbaka till Jess hus?

 • Avsnitt 4
  Drama, Spänning, Thriller, S1:A4

  Mordutredaren Corneille pressar en allt mer desperat Ben för mordet på fyraårige Thom. Polisen har avslöjat för pressen vilken typ av mordvapen som använts. Rubrikerna gör Jess väldigt uppriven och hon vänder sig till Ben för att söka tröst.

 • Avsnitt 5
  Drama, Spänning, Thriller, S1:A5

  Ben kämpar desperat för att rentvå sitt namn. I ett övergivet hus nära brottsplatsen upptäcker han att en mystisk man håller till. Och inne i huset hittar han en blå jacka totalt nerfläckad med blod.

 • Avsnitt 6
  Drama, Spänning, Thriller, S1:A6

  Ben blir allt mer desperat och fortsätter att bete sig irrationellt i jakten på den skyldiga till mordet på hans och Jess son. Kommer mordutredare Corneille få reda på sanningen om Thoms död?

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy