vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
En idealistisk FBI-agent värvas till en specialstyrka av dess chef för att jaga rätt på en mexikansk kartellboss. Hon kastas ut i ett farofyllt uppdrag som tvingar henne att ifrågasätta allt som hon tror på.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Sicario
151
48
Från kritikerna

3.8 av 5 Kritikers samlade betyg 25 recensioner

  • ...effektivt och explosivt, placerar obönhörligen hjärtat i halsgropen.

  • ...framför allt kliver Emily Blunt här fram som en av sin generations allra bästa och mest uttrycksfulla skådespelerskor...

  • ...lyckas med att både erbjuda spännande action, och ett tankeväckande djup.

  • ...en så genrebunden film så totalt beroende av just bild och ljud för sin framåtrörelse . Och det blir också en väldigt fin kombination.

  • ...mörka saga med en omedgörlig tyngd...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer