vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna, måste Buster och hans artister - inklusive den plågade grismamman Rosita, det rockande piggsvinet Ash, den seriösa gorillan Johnny, den blyga elefanten Meena och, naturligtvis, den svinaktigt extraordinära provokatören Gunter - ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment.

Upphovsland: USA, Japan

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Sing 2
7
1
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 14 recensioner

  • Den som får högst pluspoäng i föräldragenerationen är förmodligen Bono som gör nyckelrollen som den tuffe eremiten Calloway.

  • ...det är underbart. Sing 2 är en hyllning till musik och jag gråter floder.

  • Lite som att knarka min spellista med topplåtar från 2021 är ”Sing 2” en skön verklighetsflykt i ackordföljd C-G-AM-F.

  • ...the perky charm remains.

Klipp från Sing 2

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy