vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Sista brevet från din älskade
The Last Letter From Your Lover

Dela
Jennifer lever ett liv i lyx med sin välbärgade och inflytelserike make Laurence. Efter en olycka, som får henne att tappa minnet, kämpar hon med att hitta tillbaka till vem hon är. En dag hittar hon gåtfulla kärleksbrev gömda i sitt hem. De passionerade meddelandena avslöjar hennes olyckliga kärleksaffär med utrikeskorrespondenten Anthony O'Hare och leder till att hon till slut upptäcker sitt sanna jag.

Upphovsland: Kanada

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Sista brevet från din älskade
9
12
Från kritikerna

2.8 av 5 Kritikers samlade betyg 15 recensioner

  • ...småmysig kärleksberättelse baserad på Jojo Moyes bästsäljare med samma namn från 2010.

  • Gillar man melodramer har “Sista brevet från din älskade” allt man kan önska.

  • Based on Jojo Moyes’s bestselling 2008 novel, this impeccably dressed romantic drama switches between modern-day London and honeyed flashbacks to the French Riviera...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer