vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Sju minuter efter midnatt
A Monster Calls

Dela
Sju minuter över midnatt vaknar tolvårige Conor av att ett monster står utanför hans fönster. Men det är inte det monster han sett i de mardrömmar han haft sedan hans mamma påbörjade sin behandling på sjukhuset. Monstret i trädgården är annorlunda. Det är uråldrigt och vilt. Det har tre historier att berätta. Men det vill ha något fruktansvärt i utbyte. Det vill ha sanningen.

Upphovsland: USA, Spanien

Dela
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Sju minuter efter midnatt
12
21
Från kritikerna

3.7 av 5 Kritikers samlade betyg 21 recensioner

  • Conors (Lewis MacDougall är fantastiskt fin i rollen) tappra kamp mot klockan och mot döden trycker på alla känsloknappar...

  • Se gärna ”Sju minuter efter midnatt” men ta med någon att hålla i handen.

  • Vackert och fantasifullt, som en Steven Spielberg-saga skådad genom sotat glas.

  • …en smart historia som tar upp hur komplicerad och motsägelsefull sorg kan vara, på ett för ungdomar pedagogiskt och fantasieggande sätt.

  • …en stark påminnelse om livets skörhet, med gråtgaranti.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer