vidare till tv.nu
Snowfall
trailer

Snowfall

7.8 IMDb, 2017, Drama

Los Angeles 1983. Den här dramaserien utspelar sig i början av crack-epidemin och den radikala inverkan på kulturen som den sedan fick. Serien följer flera karaktärer på en våldsam kollisionskurs, däribland Franklin Saint, en ung gatuentreprenör som vill få ett bättre liv, Gustavo Zapata, en mexikansk brottare fast i en maktkamp inom en kriminell familj, Teddy McDonald, en CIA-agent som flyr från ett mörkt förflutet och börjar med skumraskaffärer för att finansiera Contras i Nicaragua, samt Lucia Villanueva, den självupptagna dottern till en mexikansk förbrytarboss.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Protect and Swerve
  Drama

  Franklin och Cissy planerar att göra en investering i samhället, medan Andre försöker ta reda på vad det är som förstör det. Jerome avslöjar sin nya verksamhet. En ny kock på gatan konkurrerar med Franklins gäng.

 • Avsnitt 2 - The More You Make
  Drama

  De växande problemen på gatan får Franklin att ändra affärsmodell. Andre utreder ett mord med koppling till Franklins familj. Teddy utnyttjar Gustavo för att förhandla fram ett nytt avtal i Mexiko och får besök av en överraskningsgäst när han kommer hem.