vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Stockholms blodbad

Dela
Den maktgalne danske kungen Kristian II skyr inga medel när han planerar att ta över Sveriges krona från Sten Sture. Samtidigt svär systrarna Freja och Anne att skoningslöst hämnas på de män som brutalt mördat deras familj. Allt kulminerar i Sveriges huvudstad, där systrarna dras in i intrigerna kring massavrättningen Kristian Tyrann beordrat - Stockholms blodbad.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Stockholms blodbad
1
1
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 5 recensioner

  • ...en frejdig slasherkomedi och förmodligen hade blodbadet i Gamla stan varit outhärdligt att se i en mer allvarlig ton.

  • Maffiga ”Stockholm bloodbath” dryper av både blod och ironi när danskjävlarna intar stan.

  • ...jag blir genuint glad av svansföringen och modet i att göra något som ligger så här långt utanför det förväntade. 

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer