vidare till tv.nu

Dokumentär, Reality

Stockholmspolisen

2018 • Sverige

Här följer man Stockholmspolisen i deras vardag. Dagligen hanterar polisen problem som gängkriminalitet, hemlöshet, droger och växande sociala problem. De åker på alla typer av larm, allt från olyckor till skottlossning.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Reality, S2:A1

  Södermalmspolisen tvingas använda elchocksvapen för att hantera en orolig situation. Ett larm inkommer om att en bomb har placerats under en bil i centrala Stockholm och polisen bevittnar en misstänkt droghandel.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Reality, S2:A2

  En utsatt arbetsmiljö. Trakasserier, hot och våld är något som polisen utsätts för i allt större utsträckning. Det förekommer även att närstående hotas och trakasseras. Men vart går gränsen för hur mycket en polis ska behöva stå ut med?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Reality, S2:A3

  Vi får följa med polisen ut på larm kopplat till ungdomskriminalitet. I Botkyrka har någon klottrat dödshot mot en områdespolis. I City tar gatulangningsgruppen en sextonåring som försökt köpa kokain och i Rinkeby har en ung kille gjort inbrott.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Reality, S2:A4

  Våld i nära relationer är en brottsform som blir allt vanligare och var femte svensk har någon gång blivit utsatt. Stockholmspolisen ger oss en inblick i det mörker som är vardag för många, en vardag som präglas av misshandel och hot.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Reality, S2:A5

  Den illegala droghandeln innebär stora kostnader för samhället. Samtidigt så ökar tillgängligheten av droger på våra gator. Gatulangningsgruppen ger oss en inblick i narkotikamissbrukets baksida samt hur de arbetar för att förebygga droghandel.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Reality, S2:A6

  Ensamkommande barn och ungdomar är ofta i riskzonen för att hamna i hemlöshet och missbruk. Vi får följa gränspolisen när de tillsammans med socialtjänstens ungdomsjour jobbar med uppsökande verksamhet och fångar upp ungdomar som hamnat snett.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Reality, S2:A7

  En stor mängd brott som genomförs kommer aldrig till rättsväsendets kännedom. Vi får följa polisen i deras spaningsarbete där de arbetar för komma åt den dolda brottsligheten. Något som kräver såväl fingertoppskänsla som tålamod.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Reality, S2:A8

  En del av polisens arbete är att bevaka offentliga tillställningar. Vi får se hur polisens särskilt utbildade deltagrupp arbetar med större folksamlingar som exempelvis derbyn och demonstrationer samt hur huliganvåldet påverkar polisens vardag.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Reality, S2:A9

  Vardagsbrotten står för en tredjedel av polisens kostnader för utredning och lagföring. Trots det så är det bara fjorton procent av brotten som klaras upp. Stockholmspolisen låter oss följa med in i djungeln av ouppklarade brott och nedlagda ärenden.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Reality, S2:A10

  I Stockholm lever tiotusentals personer utanför samhällets skyddsnät. Stockholmspolisen ger oss en unik inblick i hur de arbetar för att stötta personer som lever i hemlöshet, missbruk och ensamhet.

  TV4 Play
  C More