vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Ted - för kärlekens skull

Dela
Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Se Ted - för kärlekens skull på TV

Betygsätt Ted - för kärlekens skull
104
26
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 7 recensioner

  • Det låter mycket bra i den räcka av greatest hits som filmen serverar, på det må ingen tvivla.

  • Flickidolen skildras med proffsig tidskänsla.

  • Det vilar ett romantiskt skimmer över Ted. Hans liv är som en saga. Och trots att just den här sagan slutar som den gör, så lyckas Holm ge Ted ett lyckligt avsked.

  • Att skildra Ted Gärdestads liv och öde på film är sannerligen ingen lätt uppgift. Hannes Holm lyckas i flera avseenden...

  • Ömt och nyanserat porträtt...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer