vidare till tv.nu
ANNONS
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

EkonomiReality

The Apprentice Sverige

Sverige

I The Apprentice Sverige tävlar tolv entreprenörer om att vinna investeraren och superentreprenören Gunilla von Platens förtroende, och därmed en möjlighet att få en investering i miljonklassen till sitt bolag. Till slut står bara en som vinnare.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Ekonomi, Reality, S1:A1

  Tolv hungriga deltagare får för första gången träffa superentreprenören Gunilla von Platen. Nervösa samlas de i Gunillas styrelserum för att få sitt första uppdrag. Lyckas de inte med sina uppgifter kommer de att få lämna tävlingen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Ekonomi, Reality, S1:A2

  Det är dags att testa entreprenörernas kreativitet och uppdraget går ut på att skapa en berg- och dalbana i 3D och sedan pitcha den för Gröna Lunds chefer. Deltagarna är taggade men för vissa av dem blir utmaningen allt annat än harmonisk.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Ekonomi, Reality, S1:A3

  Denna gång blir det glass i stora lass. Deltagarna får i uppdrag att tillverka smarrig glass och sälja den till både återförsäljare och allmänheten. I styrelserummet tar Gunilla ett beslut som resulterar i starka känslor och tårar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Ekonomi, Reality, S1:A4

  Fjärde uppdraget för våra tävlanden handlar om marknadsföring och deltagarna ska skapa ett reklampaket för att locka fler turister till Oxelösund. Våra tävlanden visar prov på både regi och skådespeleri. Kommer Oxelösunds kommunchefer bli imponerade?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Ekonomi, Reality, S1:A5

  Denna gång gäller det att ha koll på vad tonåringar tycker är coolt. Deltagarna ska nämligen skapa en podcast för den trendkänsliga målgruppen 12 till 14-åriga tjejer. De har mycket att göra innan resultatet ska presenteras för Spotifys chefer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Ekonomi, Reality, S1:A6

  Det har blivit dags för deltagarna att ta sig an Gunilla von Platens hjärtefråga - välgörenhet. Lagen utmanas att tänka utanför boxen när de ska samla in pengar till en hjälporganisation. Det visar sig bli en hård kamp för våra tävlanden.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Ekonomi, Reality, S1:A7

  Det börjar dra ihop sig till final och de fyra tävlande som är kvar ska för första gången få prata om sitt företag. Gunilla von Platen har bjudit in fyra starka investerare och superentreprenörer som kommer grilla deltagarna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Ekonomi, Reality, S1:A8

  Det har blivit dags för final! Inför en minst sagt förväntansfull publik bestående av entreprenörer, investerare och företagsledare ska de två finalisterna pitcha sitt bolag. Vem får bli affärskompanjon med Gunilla von Platen?

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer