vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
När fyra outsiders förutspår det storbankerna, medierna och regeringen vägrat tro på - världsekonomins kollaps - får de en idé: The Big Short. En vågad investering leder dem till det moderna bankväsendets allra mörkaste hörn.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Big Short
55
40
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 21 recensioner

  • Filmen är mycket underhållande. Det kanske låter som ett tråkigt ämne, men filmmakarna skapar show av sammanträden i tråkiga kontor.

  • ...en film om ekonomi, men också om psykologi, en berättelse om konsten att lita på sitt eget omdöme när alla omkring säger tvärtemot.

  • ...en intressant skildring av hur den för många förgörande krisen upptäcktes av några få, slumpmässiga. Sällan ser man så många imponerande skådespelare i en och samma film.

  • ...det är en smart, rapp och bitvis väldigt underhållande film som vill förklara kreditbubblan som ledde till finanskrisen 2007-08.

  • Det är en stjärnspäckad skådespelarensemble vi får ta del av. Samtliga gör ett bra jobb, men det är Christian Bale som stjäl showen.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy