vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Boyfriend Trap

Dela
0
0
Komedi om Lacy och Alice som är tvillingar men helt olika - en har bara fokus på jobbet, medan den andra är något virrig och lättsam. När båda är på jobbresa i Florida hamnar de av en slump på samma hotell och blir direkt misstagna för varandra. De bestämmer sig för att byta roller, då den andras personlighet kan passa bättre i just den här situationen, men det blir en inte helt enkel balansakt.

Upphovsland: USA

Dela

Streama The Boyfriend Trap

Annons
Betygsätt The Boyfriend Trap
0
0

Medverkande

 • Ben Meyerson
  Regissör
 • Ansley Gordon
  Skådespelare
 • Garrett Watson
  Skådespelare
 • Matt McGee
  Skådespelare

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer