vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Affärsmannen Greville Wynnes odramatiska tillvaro vänds upp och ner när han oväntat blir anlitad som kurir av brittiska underrättelsetjänsten och CIA. De ser i honom någon som inte kan misstänkas för att smuggla hemlig information under sina affärsresor. Greville kittlas av det spännande uppdraget, som måste hemlighållas för hustrun Sheila. Till en början känns Sovjet-resorna riskfria och Greville blir snart vän med kontraspionen Oleg Penkovsky.

Upphovsland: Storbritannien, USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Courier
13
10
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 21 recensioner

  • Skådespelarna är utmärkta, i synnerhet Benedict Cumberbatch i huvudrollen och Jessica Buckley är hustrun som slits mellan olika känslor.

  • Den underliggande frågan som dröjer sig kvar är också intressant: vad innebär det egentligen att vara en principfast människa – in i det sista?

  • Benedict Cumberbatch och Merab Ninidze är fullkomligt strålande i det här verklighetsbaserade spiondramat som lyckas kombinera både lättsam humor, svettig spänning och snyftig dramatik.

  • ...en övertygande historielektion som håller uppe intresset.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy