vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Den unge polisen Billy Costigan blir utvald att infiltrera gangstern Costellos liga. Samtidigt som Billy försöker få Costello att lita på honom gör en annan ung polis, Colin Sullivan, snabb karriär hos delstatspolisen.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Departed
155
42
Från kritikerna

4.0 av 5 Kritikers samlade betyg 23 recensioner

  • Martin Scorsese är tillbaka med full kraft och med ett drama som i svärta överträffar Taxi Driver och med våldet erinrar om filmer som Cape Fear, Maffiabröder och Casino.

  • ...en stenhård kriminalhistoria och ytterligare en pärla i den långa rad av blytunga verk av det moderna amerikanska filmberättandets störste.

  • Kraftfullt gangsterdrama.

  • När vi presenteras för gangsterchefen Costello låter Scorsese länge hans ansikte vila i skugga för att så småningom avslöja Jack Nicholson i en av de otäckaste roller han har gjort.

  • Med sin nya film The Departed återvänder han till en genre han redan visat sig behärska till till fulländning.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer