vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Spänning

The Family

7.5 IMDb2016 • USA

Tio år efter sitt oförklarliga försvinnande återvänder en politikers son till sin hemstad. Chocken är stor både för samhället och inte minst hans familj. Är det verkligen Adam som har kommit hem, eller är det någon som utger sig för att vara honom?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Drama, Spänning, S1:A1

  Tio år efter sitt oförklarliga försvinnande återvänder Adam Warner till Red Pines. Chocken och glädjen är stor men snart kommer misstankarna krypande. Är det den riktiga Adam som har återvänt eller är det någon som utger sig för att vara honom?

 • Avsnitt 2 - All You See Is Dark
  Drama, Spänning, S1:A2

  Både Adam och Hank kämpar med sin nyvunna frihet och, efter att ha träffat Adam, brottas Hank med en mörk hemlighet som han haft i mer än tio år. Danny delar av misstag med sig av sina tvivel om Adams identitet med en journalist.

 • Avsnitt 3 - Of Puppies and Monsters
  Drama, Spänning, S1:A3

  En FBI-agent ansluter sig till utredningen och Adam återvänder till bunkern i ett försök att återfå minnet. Willa ifrågasätter Claires motiv medan Nina granskar larmsamtalet som ledde polisen till Hanks hus. Hank försöker få ordning på sitt liv.

 • Avsnitt 4 - Feathers or Steel
  Drama, Spänning, S1:A4

  Meyer och Clements jagar en barnkidnappare vars tillvägagångssätt är likartat Adams kidnappare. I det förflutna kräver Claire att Hank ska berätta mer om kidnappningen av Adam och hon gör en smärtsam upptäckt om John.

 • Avsnitt 5 - I Win
  Drama, Spänning, S1:A5

  Hank blir svårt misshandlad och han namnger en medlem i familjen Warren som huvudmisstänkt. Bridey får resultatet av faderskapstestet hon gjorde på Adam, svaret är både chockerande och definitivt.

 • Avsnitt 6 - Nowhere Man
  Drama, Spänning, S1:A6

  Nina och Clements tänker ut en plan för att lura fram den koppärrige mannen, Doug, och de tänker använda Adam som lockbete. Men saker och ting går snett när Adam får syn på Doug i köpcentret.

 • Avsnitt 7 - All the Livelong Day
  Drama, Spänning, S1:A7

  Vi får veta mer om Adams återkomst till Red Pines, som utspelar sig mot bakgrund av Willa långvariga hemligheter och lögner. Vi får en glimt av vad Adam gick genom i fångenskap. John släpper en bomb på Claire och hon kämpar med ett plågsamt beslut.

 • Avsnitt 8 - Sweet Jane
  Drama, Spänning, S1:A8

  Nina upptäcker att Adam försvinner från sitt hem varje natt och tänker ta reda hans mystiska destination. Clements granskar Janes koppling till Doug. Hank gör en chockerande upptäckt som avslöjar hans inblandning i Adams kidnappning.

 • Avsnitt 9 - Betta Male
  Drama, Spänning, S1:A9

  Detektiv Nina Meyer söker efter ledtrådar om Adams förflutna medan familjen förbereder sig på att stödja Claire i guvernörsdebatten. Hanks gäst leder honom till bevis på vem som kidnappade Adam och Ben får besök av någon från sitt förflutna.

 • Avsnitt 10 - Fun Ways to Tell Boyfriend You're Pregnant
  Drama, Spänning, S1:A10

  Hank tror att han har nyckelbevis till att hjälpa Nina lösa Adams fall och, ännu viktigare, bli en hjälte. Willas misstankar om Ben blir starkare när hon gör en chockerande upptäckt om vad som egentligen hände Adam.

 • Avsnitt 11 - Election Day
  Drama, Spänning, S1:A11

  Willa avslöjar en fruktansvärd hemlighet för Claire precis när guvernörsvalresultatet tillkännages. I källaren försöker Agent Clements övertala Jane att befria honom och han tar till desperata metoder. Ben har chockerande nyheter för Willa.

 • Avsnitt 12 - What Took so Long?
  Drama, Spänning, S1:A12

  Claire inser vad Adam och Ben fick utstå när hon besöker det gravliknande helveteshål där de hölls instängda. Jane tänker ge sig iväg när Nina närmar sig Dougs tillhåll. Hank ställs ansikte mot ansikte med sina inre demoner.