vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
På ett billigt hotellrum i Paris ligger Oscar Wilde på sin dödsbädd och reflekterar över sitt liv. Var han en gång den mest berömda mannen i London? Han minns de misslyckade försöken att försonas med sin fru och kärleksaffären med Lord Alfred Douglas. The Happy Prince är ett porträtt av den mörka sidan av ett geni som levde och dog för kärleken.

Upphovsland: Tyskland, Belgien, Italien, Storbritannien

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Happy Prince
5
2
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 9 recensioner

  • ...Everett is near-flawless, and his film is a superb showcase for an actor whose celebrity has at times overshadowed his talent.

  • ...Rupert Everett is magnificent in dream role as dying Oscar Wilde

  • This biographical drama feels lived in and profound as it jumps around in Wilde's memories and feelings. The Happy Prince isn't a standard biopic.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer