vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Hunger Games

Film
Action
Äventyr
Science fiction
Dela
Film
Action
Äventyr
Science fiction
169
40
I ett dystopiskt samhälle där tonåringar slåss på liv och död i det direktsända evenemanget Hungerspelen bestämmer sig 14-åriga Katniss Everdeen för att ta sin lillasysters plats på arenan för att rädda hennes liv.
Film
Action
Äventyr
Science fiction
Dela
Annons: Erbjudande från Disney+, 19kr/mån i tre månsektionspartner
Betygsätt The Hunger Games
169
40
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 35 recensioner

  • ...science fiction som varningslampa.

  • Det blir faktiskt ganska rafflande i den artificiella skogen som utgör arenan. Inte bara för att programidén är så bisarr, utan för att spannet mellan spelarna sträcker sig från 12-18 år.

  • ...stoppa undan blodfattiga Twilight och låt Harry Potter för alltid vila i frid. Detta är smaskigare, mer spännande och nervigare, och med en samhällskritik som är både skarp och genomlysande.

  • Lenny Kravitz lyser i rollen som stylisten Cinna och Woody Harrelson gör den druckne mentorn Haymitch till en tragikomisk rollfigur som växer snabbt under filmens gång.

  • Kuvade ungdomar på led i bleka 40-talskläder för tankarna till nazismens cyniska människosyn, och kopplar den till samtida exploatering av, och distansering till, olyckligt lottade världsmedborgare.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy