vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
En bombröjningsgrupp som opererar i Irak får en ny överordnad, James. Till en början förvånas James underordnade av hans dödsförakt. Men allteftersom staden förfaller in i anarki visar den nye chefen sitt sanna ansikte.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Hurt Locker
73
25
Från kritikerna

3.8 av 5 Kritikers samlade betyg 30 recensioner

  • ...är en av årets filmer, helt klart. Überbegåvade Bigelow fyller berättelsen med suggestiva bilder som aldrig tillåts vila.

  • Självbevarelsedriften går före allt annat i det nerviga, täta dramat som är så välgjort in i minsta detalj att det är svårt att värja sig mot.

  • ...ett välgjort stycke filmhantverk, laddat med ögonblick av rent filmisk magi.

  • Ögongodis för Potterfans. Här finns quidditch och märkliga växter.

  • I Harry Potter och halvblodsprinsen har hormonerna tagit ett fast grepp om eleverna på Hogwarts.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer