vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Impossible

Dela
Henry, hans fru Maria och deras tre söner tar det lugnt vid poolen i ett thailändskt semesterparadis. De har knappt hunnit komma tillrätta när en av vår tids värsta naturkatastrofer förändrar deras liv på ett ögonblick.

Upphovsland: Spanien, USA

Dela
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Impossible
61
4
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 32 recensioner

  • Både Naomi Watts och Ewan McGregor är bättre än på länge...

  • ...ytterst välgjord...

  • Lysande skådespeleri och miljöskildring. Man vill så gärna att familjen ska återförenas.

  • Juan Antonio Bayona skapar ett sådant trovärdigt kaos att det är omöjligt som tittare att inte själv föreställa sig i en liknande katastrof.

  • Orden true story ligger kvar lite extra länge på bioduken innan berättelsen om en familjs upplevelser under tsunamin i södra och sydöstra Asien 2004 drar i gång.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer