vidare till tv.nu
Se trailer

Äventyr, Friluftsliv

The Island

2014 • Storbritannien

Om det verkligen gällde, skulle vi klara av att överleva utan all teknik och moderna bekvämligheter? Bear Grylls lämnar 14 män och 14 kvinnor på en öde ö i Stilla havet för att se om den moderna nutidsmänniskan fortfarande har vad som krävs.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1
  Äventyr, Friluftsliv, S5:A1

  Säsongsstart. Bear Grylls inleder äventyret med att lämna av det rika laget mitt i havet och det fattiga laget vid ett mangroveträsk. Nu måste de ta sig till lägerplatsen. Den största utmaningen blir dock att hålla sams över klassgränserna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Äventyr, Friluftsliv, S5:A2

  Det dramatiska klasskriget mynnar ut i två separata läger i varsin ände av stranden. Phils hårda ledarskap uppskattas inte av övriga deltagare. James blir utfrusen av några av hans mer förmögna lagkompisar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Äventyr, Friluftsliv, S5:A3

  Hungern gör sig allt mer påmind och Barnes bestämmer sig för att försöka ta sig till en närbelägen ö i hopp om att hitta mer mat. Mercedes är utmattad och har svårt att hjälpa till i lägret vilket driver hennes lagkamrater till vansinne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Äventyr, Friluftsliv, S5:A4

  Efter tre veckor på ön börjar deltagarna bli rejält undernärda. De båda lagen bestämmer sig för att lägga ner stridsyxorna och genomföra en gemensam jakt på föda. Men livet på ön är inte enbart en pina. Det finns även plats för kärlek.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Äventyr, Friluftsliv, S5:A5

  Trots klasskrig och oegentligheter bestämmer sig lagen för att göra en sista samlad kraftansträngning och ta sig till grannön. Ben ser en chans att äntligen få bygga sitt planerade vindskydd. Lyckas lagen begrava stridsyxan innan Bear kommer?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Äventyr, Friluftsliv, S5:A6

  Säsongsavslutning. I säsongens sista program anländer Bear Grylls till ön och ställer deltagarna mot väggen. Han är mycket förvånad över varför lagen valde att leva separerade ifrån varandra då de utan tvivel skulle klarat sig bättre tillsammans.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer