vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Killer Inside Me

Dela
En sheriffs mordiska tendenser väcks till liv efter mötet med en aggressiv prostituerad i Texas som han inleder ett destruktivt sexuellt förhållande med.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Killer Inside Me
2
1
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 19 recensioner

  • Regissören väjer inte för sexualiteten och våldet i Lou Fords komplexa karaktär och samtidigt som han slår hål på myten om ett äppelkindat 50-tal sprängs också gränser.

  • Mest omtalad för sina brutalt våldsamma scener, men "The Killer Inside Me" har mer att erbjuda dem som klarar av att titta klart.

  • Djupdykning in i en psykopatisk polis inre, medan han försöker ta sig ur en knipa han själv försatt sig i.

  • As darkly disturbing as Jim Thompson's novel, this is a genuinely upsetting film that might also be Winterbottom's best.

  • ...is sickeningly violent but undoubtedly well made.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer