vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama

The Last Tycoon

7.7 IMDb2016 • USA

I efterdyningarna av den stora depressionen kämpar skivbolagschefen Monroe Stahr om makten över en Hollywood-studio mot sin chef och fadersfigur, Pat Brady.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - The Last Tycoon
  Drama, S1:A1

  Monroe Stahr tar upp kampen mot sin chef och fadersfigur, Pat Brady, om makten över en stor Hollywood-studio.

  Prime Video
 • Avsnitt 2 - Nobody Recasts Like Monroe
  Drama, S1:A2

  Monroes privatliv tänder till när han intresserar sig för Kathleen. När Pat Bradys project går dåligt är han tvungen att ta hjälp av Monroe. Hackett läxar upp Celia om hennes roll som producent.

  Prime Video
 • Avsnitt 3 - More Stars Than There Are in Heaven
  Drama, S1:A3

  Pat Brady försöker visa sin handlingskraft som chef när han försöker värva filmstjärnan Margo Taft. Monroe tvingas nu att handskas med två krävande chefer. Rose vill ha förändring och Monroe och Kathleens förhållande blommar ut.

  Prime Video
 • Avsnitt 4 - Burying the Boy Genius
  Drama, S1:A4

  Nyheten om Irving Thalbergs död går som en chockvåg genom Hollywood. Monroe sätter sitt eget förhållande på spel för att rädda en film. Celias justeringar av Hacketss manus blir väl emottagna och Rosie håller sig sysselsatt med frivilligarbete.

  Prime Video
 • Avsnitt 5 - Eine Kleine Reichmusik
  Drama, S1:A5

  Stahr anordnar en stor Hollywood-fest för att dölja sin egna agenda. Brady uppvaktar Margo Taft. Celia och Langs kompanjonskap blir provokativt.

  Prime Video
 • Avsnitt 6 - A Brady-American Christmas
  Drama, S1:A6

  Stahr uppmuntrar Kathleen att ansluta sig till Langs avskilda repetitioner. Brady hoppas på ett mirakel för att öka biljettförsäljningen och Kathleen tvingas betala ett pris för sin stjärnstatus. Rose hjälper Kitty att förbereda sig för en riskabel operation.

  Prime Video
 • Avsnitt 7 - A More Perfect Union
  Drama, S1:A7

  Brady utvecklar en djärv affärsplan som visar sig få stora konsekvenser. Celia och Max testar gränserna för sitt förhållande.

  Prime Video
 • Avsnitt 8 - An Enemy Among Us
  Drama, S1:A8

  Stahr utvecklar en kampanjplan för att säkra nomineringar. Brady försöker att reda ut räkenskaperna. Celias beslutsamhet som producent sätts på prov av Lang ständiga krav. Rose för en chockerande upptäckt.

  Prime Video
 • Avsnitt 9 - Oscar, Oscar, Oscar
  Drama, S1:A9

  Brady tar ett drastiskt beslut för att rädda studion vilket skapar en klyfta mellan honom och Stahr. Monroe och Kathleen glider isär på grund av svek och Hackett ger Hannah ett erbjudande.

  Prime Video

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer