vidare till tv.nu
The Little Drummer Girl

The Little Drummer Girl

Drama, Thriller, Storbritannien, USA

Det är sent 70-tal när skådespelerskan Charlie reser till Grekland och möter den mystiske Becker. Han jobbar för den israeliska underrättelsetjänsten och tänker rekrytera henne för sitt livs mest krävande roll.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Thriller

  Den passionerade skådespelerskan Charlie möter en mystisk främling på stranden när hon reser med sitt teatersällskap till Grekland. Samtidigt söker den israeliske agenten Kurtz efter förövarna bakom en bombning i Tyskland.

 • Avsnitt 2
  Drama, Thriller

  Den spirande semesterromansen tar en oväntad vändning när Charlie får kännedom om Beckers riktiga identitet. Kurtz rekrytering föregås av en tuff utfrågning och snart börjar gränserna mellan skådespeleri och verklighet suddas ut.

 • Avsnitt 3
  Drama, Thriller

  Charlie och Becker utvecklar sin fiktiva relation och repeterar detaljerna om Beckers alter ego Michel, samtidigt som den riktige Michel hålls i förvar av Kurtz. Efter en resa genom Grekland tilldelas Charlie ett riskfyllt solouppdrag.

 • Avsnitt 4
  Drama, Thriller

  Charlies improvisationsförmåga sätts på prov i Österrike och kluvenhet uppstår efter ett möte med den riktige Michel. Kurtz skickar Charlie vidare till London och gör sig redo för nästa steg i operationen, att avgöra Michels öde.

 • Avsnitt 5
  Drama, Thriller

  Becker visar Charlie hur man hanterar ett vapen i väntan på att Michels nätverk ska söka kontakt. Detaljer om Michels bror får avgörande betydelse när Michels advokat bedömer Charlies trovärdighet i en enslig stuga utanför London.

 • Avsnitt 6
  Drama, Thriller

  Vapenträning och gerillataktik står på schemat när Charlie anländer till ett träningsläger i Libanon. Samtidigt som hon kämpar för att vinna förtroende hos Michels syster hotar en västerländsk rekryt att röja hennes identitet.

 • Avsnitt 7
  Drama, Thriller

  En nyckelroll i Khalils senaste plan står på spel. Charlie kommer allt närmare palestinierna och meddelar att hon är redo att kriga. Becker är kvar i London när han inser att hotet riktas mot en kommande tillställning på brittisk mark.

 • Avsnitt 8
  Drama, Thriller

  Charlie slits mellan sin kärlek till Becker, sin respekt för Khalil och sin personliga vilja att göra det rätta. Kurtz och hans män följer händelseutvecklingen med stor spänning, oroliga över vilken sida Charlie har valt.