vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Den briljanta, men tillbakadragna, författaren Loretta Sage har tillbringat sin karriär med att skriva om exotiska platser i sina populära romantiska äventyrsromaner. Den stiliga bokomslagsmodellen Alan har ägnat sitt liv åt att förkroppsliga böckernas hjältekaraktär Dash. När Loretta är på turné för att marknadsföra sin nya bok, tillsammans med Alan, kidnappas hon av en excentrisk miljardär som hoppas att hon kan leda honom till den senaste romanens uråldriga förlorade stad och dess skatter.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Lost City
9
0
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 19 recensioner

  • Pitts stenansikte är perfekt för den här äventyraren, det är kul att se Tatum tillbaka i en stor roll efter flera år då han knappt har synts till – och Bullock visar ännu en gång att hennes tajming är helgjuten för komedier.

  • ...betydligt roligare och charmigare än sitt säljpaket.

  • Bullock och Tatum lyckas tillsammans gnida fram en viss friktion och utvecklar ett mått av energi som så att säga håller grytan någorlunda kokande...

  • ...hysterisk och larvig, på ett sätt som vanligtvis bara är irriterande. Men här funkar det oväntat bra.

Klipp från The Lost City

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy