vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Holiday, Sitcom, S2:A1

  Carol letar efter en lägenhet och får hjälp av Debbie och Nathan som också letar efter ett ställe. Carol träffar även Kip och de blir snabbt vänner.

 • Avsnitt 2
  Holiday, Sitcom, S2:A2

  Tom och Carol kommer överens om att ta ut skilsmässa, men när de ska genomföra den så tvekar de. Tanken på att deras föräldrar ska försonas gör att Nathan och Debbie får panik.

 • Avsnitt 3
  Holiday, Sitcom, S2:A3

  Tom gör sin viktigaste intervju någonsin när han intervjuar Metta World Peace, men saker och ting utvecklas inte som han hoppats. Snart riskerar han att förlora sitt anseende.

 • Avsnitt 4
  Holiday, Sitcom, S2:A4

  När Ray påpekar att Nathan alltid betett sig som en dålig kompis när de gått ut tillsammans så anstränger sig Nathan för att bli en bättre vän. Debbie och Adam är oense om vad som är bästa sättet att försörja familjen.

 • Avsnitt 5
  Holiday, Sitcom, S2:A5

  Nathan ska rapportera från en science fiction-festival och träffar på en känd författare som hatat honom ända sedan de var unga. Under tiden har Adam en identitetskris.

 • Avsnitt 6
  Holiday, Sitcom, S2:A6

  Carols tidigare ärkerival Pam ska pensioneras. I ett försök att få Carol att bli mer vågad uppmuntrar Kim henne att konfrontera kvinnan.

 • Avsnitt 7
  Holiday, Sitcom, S2:A7

  Påven ska besöka staden och Nathan planerar en rad specialinslag om händelsen, men han får konkurrens från oväntat håll.

 • Avsnitt 8
  Holiday, Sitcom, S2:A8

  Familjen Millers firar thanksgiving på skilda håll för första gången, men deras enskilda planer går inte som de tänkt sig.

 • Avsnitt 9
  Holiday, Sitcom, S2:A9

  Carols släkting Louise kommer på besök, men frågan är hur väl de känner henne. Mikayla förbereder ett sång- och dansnummer.

 • Avsnitt 10
  Holiday, Sitcom, S2:A10

  Familjen Millers tävlar mot en annan familj när de förbereder en julföreställning i kyrkan. Carol önskar att Nathan och Kip ska sluta bråka.

 • Avsnitt 11
  Holiday, Sitcom, S2:A11

  Will försöker dejta fröken Sparks som undervisar på Mikaylas skola.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer