vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Super Mario Bros. Movie

Dela
När de jobbar under jord med att laga en stor vattenledning, transporteras två rörmokare från Brooklyn, Mario och hans bror Luigi, ner genom ett mystiskt rör och hamnar i en magisk ny värld. Men bröderna blir separerade, och Mario ger sig ut på ett episkt äventyr för att försöka hitta Luigi.

Upphovsland: USA, Japan

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Super Mario Bros. Movie
4
1
Från kritikerna

2.4 av 5 Kritikers samlade betyg 17 recensioner

  • Här finns ett påhittighetens arv som filmen faktiskt gör rättvisa och Nintendos samarbete med animationsskaparna Illumination säkrar en småsalt humor à la ”Dumma mig”.

  • ...en färgglad fest för ögat som också helt och hållet är dränkt i sockersöta referenser till spelen den bygger på.

  • Charmigt, kul och angenämt lättsmält och oförargligt. Super Mario Bros. Filmen är den bästa familjefilmen på bio just nu.

  • When you really think about it, the only remarkable thing about “The Super Mario Bros. Movie” is that it took somebody this long to make it.

Klipp från The Super Mario Bros. Movie

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer