vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Survivor

Dela
Harry Haft tvingades att slåss mot sina medfångar under sin tid i koncentrationsläger. Hemsökt av minnen och skuld försöker han nu använda boxningsmatcher för att hitta tillbaka till sig själv igen.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Survivor
14
12
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 11 recensioner

  • ...en lika grym som nödvändig historielektion som belyser nazistisk grymhet av allra värsta slag.

  • Självtvivel, längtan, skuld, hopp i en omöjlig men mänsklig kombination. Det gör ”The survivor” till en värdigt prövande film, som aldrig sätter sig till doms över överlevaren.

  • ...även om boxningssekvenserna är omtumlande välgjorda, är det matchen med Harrys demoner och hans eget samvete som är filmens huvud­nummer.

  • ...flyter på jämt och fint, och resultatet är en av årets mest sevärda filmupplevelser.

  • Levinson har lyckats karva fram sin bästa film sedan Wag the Dog. Dessutom är The Survivor en viktig påminnelse om krigets helveten, något som aldrig tycks sluta vara aktuellt.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer