vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Way Back

Dela
En grupp soldater flyr från ett gulagläger i Sibirien år 1941 och vandrar över 600 mil genom öknen innan de når friheten i Indien.

Upphovsland: Storbritannien

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Way Back
56
7
Från kritikerna

2.8 av 5 Kritikers samlade betyg 27 recensioner

  • Den är vackert fotograferad och väl berättad av genialiske regissören Peter Weir…

  • Filmveteranen Peter Weir är en mästare på detaljer. Skickligt och noggrant dramatiserar han Slavomir Rawiczs påstått självbiografiska roman Flykten från Stalins läger.

  • ...en välgjord om än konventionell äventyrsunderhållning...

  • I över två timmar får vi se hårda män kämpa, svettas och få allt smutsigare fingrar samtidigt som läpparna fjällar och fötterna går från småäckliga till groteska.

  • ...en absolut sevärd och minnesvärd resa med en toppenensemble och vackra vyer.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer