vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Fem barndomsvänner återförenas tjugo år efter en misslyckad pubrunda av episka mått. En av dem har beslutat sig för att återigen försöka genomföra ölens maraton och gänget övertalas till en reprisrunda.

Upphovsland: Storbritannien

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The World's End
38
12
Från kritikerna

3.6 av 5 Kritikers samlade betyg 27 recensioner

  • Roligt är det, lite som en korsning mellan Withnail och jag, Världsrymden anfaller och, eh, Baksmällan (om den vore bra) och fantastiskt brittisk indiepop-soundtrack, med Primal Screams Loaded som kongenialt utropstecken.

  • ...denna kompiskomedi…, mogenhetsskildring…, samtidssatir…, apokalyptiska sci-fi… ja, detta sanslösa ditt och datt som Edgar Wright har gjort till sitt kännemärke. På mest gott.

  • Intelligent manus, bra skådespelare, överraskande vändningar. Torr brittisk humor doppad i blod.

  • Rolig, störig och väldigt underhållande.

  • ...är ett bra komplement till de föregående filmerna och en blivande kultklassiker som underhåller in i det sista.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer