vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
På ytan är allt perfekt med två döttrar och ett stort hus med pool utanför Los Angeles för Pete och Debbie, paret från filmen 'På smällen', men medelålderskrisen och förortstristessen har kommit smygande.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt This Is 40
37
44
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 29 recensioner

  • Här serveras däremot inte enbart komedi - historien är kryddad med inslag som både är desperata och lite sorgliga.

  • ...en puttrande komedi där alla ska få del av sleven och kakan. Knull-, knark- och judeskämten är kvar; det ska bara vara lite pinsammare nu, då fruarna kommer på männen när de glor på Megan Fox i baddräkt.

  • ...lycklig blir jag –och gapskrattar gör jag.

  • Under två timmar och en kvart avhandlas äktenskapsproblem, bekräftelsebehov, barnuppfostran, utseendefixering och dåligt samvete – oftast underhållande och välspelat.

  • De är roliga. Det är en komedi, som med lite god vilja tar in sig i makes you think-genren.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer